Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prins cu 238 km/h pe Autostrada Transilvania

1 59

autostrada transolvania

Un tânăr în vârstă de 37 de ani, din judeţul Sălaj, a fost depistat de poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Serviciul Poliţiei Autostrăzi – Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania, în timp ce circula pe Autostrada Transilvania, cu viteza de 238 km/h. 

Astăzi, în jurul orei 11.25, poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Serviciul Poliţiei Autostrăzi – Biroul de Poliţie A3 Transilvania au depistat un tânăr de 37 ani, în timp ce conducea un autoturism, cu o viteză peste limita maximă admisă. Şoferul a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar la km. 15+500, pe sensul de mers Gilău – Turda, conducând cu o viteză de 238 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 765 de lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More