Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prins cu un pistol cu aer comprimat, s-a ales cu dosar penal

0 157

Un tânăr s-a ales cu un dosar penal după ce și-a făcut cadou un pistol cu aer comprimat.

Reprezentanții IPJ Maramureș au transmis că un tânăr de 25 de ani, din Preluca Nouă, comuna Copalnic Mănăştur, s-a cadorisit cu un pistol cu aer comprimat, fără să se informeze cu privire la prevederile legale în domeniul armelor și munițiilor și ca rezultat s-a ales și cu un dosar penal.

Astfel, ieri, 04 martie, polițiștii specializați în domeniul armelor și substanțelor periculoase, sprijiniți de cei din Copalnic Mănăștur au constatat tânărul deține un pistol cu aer, fără a fi autorizat pentru a deține, purta și folosi arme și muniții neletale, supuse autorizării. Primele verificări au relevat că pistolul a fost achiziționat online de pe un site, dintr-o altă țară.

Pistolul a fost ridicat iar polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More