Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prins în flagrant în timp ce folosea metoda ”Buna ziua”

0 39

arestattt

Poliţiştii au prins, în flagrant, un bărbat care ar fi sustras bani dintr-un imobil, folosind metoda „Buna ziua”.  Acesta a fost reţinut 24 de ore pentru furt calificat.

Ieri, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 3 Poliţie au prins, în flagrant, un bărbat care ar fi sustras bani prin metoda „Buna ziua”.

Acesta, în jurul orei 11:00, ar fi pătruns într-un imobil de pe strada Aron Densuseanu, pe uşa închisă, însă neasigurată şi ar fi sustras 111 lei din holul imobilului, dintr-o haină agăţată în cuier.

Prin metoda ,,Buna ziua”, infractorii profită de neglijenţa locatarilor şi intră în locuintele care au ușa închisă, însă nu asigurată cu yala sau cheia, iar în cazul în care locatarul sesizează că a intrat cineva, acesta se scuză spunând că, de fapt, cauta un alt apartament.

Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 40 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat de către poliţişti, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Faţă de acesta s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Recomandam cetățenilor să-și asigure ușa de acces în locuință chiar dacă se află în locuință, dar și atunci când lipsesc pentru perioade foarte scurte!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More