Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prins la braconaj. Avea asupra lui o armă letală și zece cartușe

0 193

Un bărbat este bănuit de braconaj. A fost depistat în urma unei acțiuni comune a polițiștilor bistrițeni și maramureșeni.

În data de 16 mai, în jurul orei 21:00, în urma unei acțiuni comune a polițiștilor de la Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din județele Bistrița-Năsăud și Maramureș, a fost depistat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Breaza, bănuit de comiterea infracțiunii de braconaj cinegetic, transmit cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a fost depistat la limita fondurilor de vânătoare Suciuri Groși, județul Maramureș, și Negrilești, județul Bistrița-Năsăud, în timp ce conducea un autoturism de teren, pe un drum comunal.

În urma controalelor, în mașina acestuia au fost găsite o armă letală cu destinația vânătoare și 10 cartușe aferente. Bărbatul nu avea eliberată vreo autorizație pentru desfășurarea de activități de vânătoare.

Arma și muniția au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj, infracțiune prevăzută de Legea vânătorii și a protecției fondului cinegetic nr. 407/2006, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More