Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prins la volan, prin Dej, deși avea permisul reținut

0 82

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Dej, au depistat ieri după-amiază un bărbat de 50 ani, din comuna Cuzdrioara, jud. Cluj, în timp ce conducea autoturismul pe str. Nicolae Titulescu, din Dej, având permisul de conducere reținut.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost retras sau anulat”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Tot ieri, la ora 16:30, politiști din cadrul Postului de Poliție Comunală Cojocna, au depistat un bărbat de 50 de ani, din comuna Ploscoș, jud. Cluj, în timp ce conducea autovehiculul pe raza comunei Cojocna, iar la controlul efectuat și în urma verificării bazelor de date s-a constatat că acesta nu poseda permis de conducere

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicol fără a poseda permis de conducereˮ, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

Miercuri dimineața, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Turda, Biroul rutier, au depistat un bărbat de 39 ani, din Turda, în timp ce conducea autovehiculul pe str. Ștefan cel Mare, din Turda, autoturismul având valabilitatea autorizației de circulație provizorie, expirată și fără ca acesta să posede permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul este proprietatea unei femei de 35 de ani, din Turda, care a pus în circulație autoturismul menționat.

În cauză se efectuează cercetări faţă de bărbat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule”,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” și faţă de femeie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More