Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prins sub tractorul răsturnat, și-a găsit sfârșitul în pădure

0 1.575

Destin tragic pentru un bărbat din localitatea bistrițeană Șintereag, care a fost prins sub tractorul cu care lucra în pădure.

Bărbatul de aproximativ 45 de ani lucra în pădure, transportând cu un tractor cu remorcă mai multe lemne. Încărcătura tractorului a fost, se pare, prea grea, astfel că utilajul s-a răsturnat, bărbatul fiind prins între capul tractorului și remorca acestuia.

În urma apelului la numărul unic de urgență 112 la fața locului au intervenit un echipaj de prim ajutor de la Beclean, dar si un echipaj ASAS și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Când au ajuns la fața locului, salvatorii au găsit victima în stop cardio-respirator, astfel că au demarat imediat manevrele de resuscitare. După zeci de minute de eforturi disperate pentru salvarea vieții bărbatului, personalul medical s-a declarat învins și a pronunțat decesul.

”Victima, un bărbat de aproximativ 45 de ani, a fost extrasă de sub tractor şi predată echipajelor medicale pentru efectuarea manevrelor de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel declarându-se decesul”, transmite Cristina Răcilă, purtător de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More