Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prinși cu drogurile asupra lor, la un control de rutină

0 91

La data de 28 august a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița au depistat asupra mai multor persoane, substanțe susceptibile a avea efect psihotrop.

În jurul orelor 23:40, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 18 ani din Satu Nou, care era însoțit de un bărbat de 45 de ani din aceeași localitate, în calitate de pasager în autoturism.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, asupra tânărului de 18 ani a fost găsit un plic de conținea o substanță albă de tip praf, iar asupra bărbatului de 45 de ani au fost găsite 11 plicuri ce conțineau o substanță albă de tip praf și o pastilă albă, substanțe susceptibile a avea efect psihotrop, cât și un dispozitiv de tip grinder.

În jurul orelor 03:10, polițiștii Biroul de Ordine Publica, au depistat trei persoane din Albeștii Bistriței și Viișoara. În urma verificărilor efectuate de către polițiști, asupra lor au fost găsite 4 plicuri cu substanță solidă cristalizată de culoare albă, susceptibilă a avea efect psihotrop.

Bunurile găsite au fost ridicate de către polițiști, întocmindu-se dosare de cercetare penală în vederea documentării faptelor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More