Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prinşi de poliţişti în timp ce transportau ilegal material lemnos

0 287

politie1

În cadrul activităţilor de prevenire a delictelor silvice efectuate de poliţişti, împreună cu reprezentanţi ai Ocoalelor Silvice Poienile de sub Munte şi Ulmeni, au fost depistaţi doi bărbaţi care transportau ilegal material lemnos.

Unul dintre aceştia, în vârstă de 39 de ani, a fost depistat pe drumul forestier ,,Rica” de pe raza localităţii Poienile de sub Munte, în timp ce transporta cu un tractor 3.92 mc lemn de esenţă răşinoase. Întrucât nu deţinea aviz de însoţire, poliţiştii au confiscat materialul lemnos iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional.

În cantonul silvic nr. 7 Stircu, Ocolul Silvic Ulmeni, în locul numit ,,Pe deal” au fost identificaţi trei băimăreni în vârstă de 29, 51 şi 56 de ani care transportau cu un autoturism lemn de foc fasonat, de esenţă fag, pe care l-au sustras în dauna unei societăţi ce exploatează material lemnos în zonă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More