Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prinşi în flagrant în timp ce tranzacţionau ţigări de contrabandă

0 39

In baza activităţilor specifice de cercetare efectuate, ofiţerii de investigare a fraudelor din Sighetu Marmaţiei şi Bistriţa Năsăud şi poliţişti de ordine publică maramureşeni, cu sprijinul Serviciului Operaţiuni Speciale Cluj Napoca şi al ofiţerilor din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Maramureş, au prins în flagrant mai multe persoane care realizau o tranzacţie cu ţigări provenite din contrabandă.

În urma cercetărilor s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de cei cinci suspecţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. Ei au fost surprinşi în timp ce efectuau o tranzacţie pe raza municipiului astfel: două persoane în calitate de cumpărători sunt domiciliaţi pe raza judeţului Argeş, respectiv trei vânzători din Sighetu Marmaţiei. A fost indisponibilizată cantitatea de 2500 pachete de ţigări de provenienţă duty-free, nemarcate cu banderole fiscale, suma de 14600 lei, utilizată pentru cumpărarea produselor accizabile, precum şi un autoturism cu o valoare de piaţă de 20 000 lei.

Cercetările continuă cu suspecţii în stare de libertate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More