Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prioritatea, bat-o vina! Două autovehicule s-au ciocnit la Dej – VIDEO

0 1.411

Un accident de circulație, produs pe fondul neacordării de prioritate, a avut loc azi, în jurul orei 10:30, pe strada 1 Mai din Dej, două autovehicule fiind implicate.

Șoferul unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Sălaj, care circula dinspre centrul orașului pe strada 1 Mai, spre gară, nu a acordat prioritate de trecere unui microbuz care tracta o platformă, ce circula dinspre strada I. P. Reteganul spre strada 1 Mai.

În urma impactului destul de violent, autoturismul Volkswagen a fost serios avariat, rămânând blocat în mijlocul intersecției, fapt ce a condus la perturbarea circulației rutiere în zonă timp de mai bine de o oră.

Afectarea traficului rutier s-a produs din cauză că persoanele implicate în accident nu au căzut la pace prin încheierea unei constatări amiabile, solicitând intervenția polițiștilor rutieri dejeni ca să lămurească situația.

Șoferul microbuzului înmatriculat în Moldova, care transporta un autoturism pe platforma tractată, solicita de la șoferul autoturismului Volkswagen o sumă mare de bani, deși nu suferise decât pagube minore la mașină și platformă. Șoferul vinovat de producerea accidentului nu a dorit să-i dea banii solicitați, fiind dispus doar să-i dea asigurarea.

Până la urmă, un echipaj de poliție a sosit la fața locului, mașina a fost tractată din mijlocul drumului, iar cele două părți au fost nevoite să cadă la înțelegere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More