Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Proaspăt ieșit din inchisoare s-a apucat din nou de furat

0 36

masina-politie1

În 09.12.2013, ora 19:11, Poliţia Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că la ora 18:55, o persoană necunoscută a pătruns într-un magazin alimentar, unde înarmat cu o ţeavă metalică, a spart geamul unei vitrine frigorifice, a ameninţat cu acte de violenţă vânzătoarea şi a determinat-o să-i dea suma de 500 lei.

În baza celor sesizate, poliţiştii au efectuat verificări şi investigaţii, în urma cărora s-a conturat ca şi suspect de comiterea faptei un tânăr de 28 ani, fără locuinţă, liberat din penitenciar.

Ulterior, după aproximativ 2 ore de la comiterea faptei acesta s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca.

Tânărul a fost reţinut pe o perioada de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi distrugere, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 211, alin. 1, alin. 2, lit. b si c, alin. 2, ind. 1, lit. b si art. 217, alin. 1, cu aplicarea. art. 33, lit. a şi în condiţiile art. 37, lit. b din Codul Penal.

http://www.youtube.com/watch?v=0rlFofmCNww

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More