Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Probleme la Orange la serviciile de voce și date

0 311

Orange a anunţat, miercuri, că o parte dintre clienţi întâmpină dificultăţi în accesarea serviciilor de voce şi date din cauza unor secţionări multiple în reţeaua de fibră optică.

O parte dintre clienţii Orange au avut probleme, miercuri, în accesarea serviciilor de voce şi date.

”Salut, momentan, o parte dintre clienţii noştri întâmpină dificultăţi în accesarea serviciilor de voce şi date, precum şi a aplicaţiilor Orange. Această situaţie se manifestă ca urmare a secţionării multiple în reţeaua de fibră optică”, a anunţat compania.

Reprezentanţii companiei au dat asigurări că departamentul tehnic lucrează deja la remedierea problemei.

”Ne cerem scuze pentru neplăceri şi îţi mulţumim pentru înţelegere. Revenim imediat ce avem noutăţi”, a anunţat compania.

“Au fost identificate 3 secționări ale rețelei de fibră optică în județele Bistrița-Năsăud, Brașov și Mehedinți. Două dintre secționări au fost simultane. Tehnicienii noștri au reușit să remedieze avaria cauzată de prima secționare și sunt în continuare pe teren. Serviciile încep să revină gradual la parametri normali de funcționare“, se arată într-un comunicat al companiei de telefonie mobilă.

În România, principalii competitori ai companiei sunt Vodafone, Telekom şi Digi Mobil.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More