Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Procedură disciplinară împotriva Stelei deschisă de UEFA

0 30

 

1sarbatoare steaua campioanaUEFA a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că a deschis o procedură disciplinară împotriva FC Steaua, cazul urmând să fie analizat de Comisia de Control şi Disciplină a forului în data de 21 iunie.

„A fost deschisă o procedură împotriva clubului Steaua Bucureşti în baza articolelor 2.04.g, 2.05 şi 2.10 ale regulamentului ediţiei 2013/2014 al UEFA Champions League, referitoare la criteriile de admitere pentru participarea în competiţiile UEFA”, se arată pe site-ul forului european.

UEFA a deschis o procedură şi împotriva clubului turc Beşiktaş şi a doi oficiali în legătură cu „activităţi privind trucarea de meciuri” ce ar fi avut loc în timpul finalei din 2011 a Cupei Turciei.

Ambele cazuri vor fi analizate de Comisia de Control şi Disciplină a UEFA în data de 21 iunie, la Nyon, iar un verdict va fi dat în săptămâna care începe la 24 iunie.

loading...

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More