Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Procedură disciplinară împotriva Stelei deschisă de UEFA

0 281

 

1sarbatoare steaua campioanaUEFA a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că a deschis o procedură disciplinară împotriva FC Steaua, cazul urmând să fie analizat de Comisia de Control şi Disciplină a forului în data de 21 iunie.

„A fost deschisă o procedură împotriva clubului Steaua Bucureşti în baza articolelor 2.04.g, 2.05 şi 2.10 ale regulamentului ediţiei 2013/2014 al UEFA Champions League, referitoare la criteriile de admitere pentru participarea în competiţiile UEFA”, se arată pe site-ul forului european.

UEFA a deschis o procedură şi împotriva clubului turc Beşiktaş şi a doi oficiali în legătură cu „activităţi privind trucarea de meciuri” ce ar fi avut loc în timpul finalei din 2011 a Cupei Turciei.

Ambele cazuri vor fi analizate de Comisia de Control şi Disciplină a UEFA în data de 21 iunie, la Nyon, iar un verdict va fi dat în săptămâna care începe la 24 iunie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More