Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Proceduri de resuscitare pentru o victimă a unui accident auto pe DN 15A

0 1.024

Echipajele SMURD au pornit procedurile de resuscitare pentru o persoană implicată într-un accident auto pe raza localității Dipșa.

Conform ISU Bistrița-Năsăud un accident auto a avut loc pe DN 15 A, pe raza localității Dipșa, județul Bistrița-Năsăud. DIn primele informații se pare că o mașină s-ar fi izbit de un cap de pod. La fața locului forțele de intervenție au găsit două victime dintre care una inconștientă.

Pentru cea de a doua victimă s-a început protocolul de resuscitare, aceasta fiind în stop cardio respirator.

Știre în curs de actualizare.

ACTUALIZARE

„La accidentul din Dipșa a fost trimis în sprijin și echipajul EPA Lechința. Intervenția încă este în dinamică, ultimele date sunt: trei persoane au nevoie de îngrijiri medicale, dintre care una în stop cardio respirator, cu aplicarea manevrelor de resuscitare” au transmis reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

Din nefericire victima supusă protocolului de resuscitare, un tânăr de 17 ani, a încetat din viață. Restul persoanelor implicate în accident au fost transportate la UPU-SMURD Bistrița pentru investigații medicale.

„Din păcate, în ciuda eforturilor eforturilor echipajelor medicale, tânărul, în vârstă de aproximativ 17 ani a fost declarat decedat, la locul evenimentului” au adăugat reprezentanții ISU.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More