Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

“Produs de Cluj” revine in acest weekend la Gherla

2 67

Produs-de-cluj--gherla

Targului „Produs de Cluj” ajunge la Gherla, in acest weekend, in organizarea Consiliului Judetean si a asociatiei „Produs de Cluj”.

Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc vineri  seara la ora 18:00, cu un spectacol folcloric. Targul “Produs de Cluj” se va intinde pe trei zile si se va desfasura pe platoul Autogarii din Municipiul Gherla.

In cadrul targului vor fi oragnizate 60 de standuri, cu peste 100 de expozanti.Pe perioada targului vor fi peste 20 de ore de program artistic, care includ mai multe ansambluri folclorice si interpreti de muzica populara.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Alin spune

    Organizarorii tirgului „Produs de Cluj „ar trebui sa faca publice sumele incasate de solistii de muzica populara !. Sa se stie cum se cheltuie banul public de alesii judetului .

  2. Un gherlean spune

    Ce folclor cinta Angela Rusu stimati organizatori !. Si inca ii trecuta sa cinte si sa ragneasca o ora ! Angela Rusu cinta numai facaturi si tiganisme ,pe care le gusta numai cei cu discernamint diminuat .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More