Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Produs posibil INFESTAT CU SALMONELLA la Lidl Cluj

0 181

Reprezentanții supermarketului Lidl au anunțat clienții magazinelor din Cluj faptul că unul dintre produsele scoase la vânzare este posibil să fi fost infestat cu salmonella.

Este vorba despre tableta cu fulgi de nucă de cocos. Anunțul a fost tipărit pe o coală A4 și afișat la asieriile Lidl din Cluj. Produsul a fost scos de la comercializare, iar clienții care l-au cumpărat deja sunt anunțați că pot returna produsul și își vor recupera banii, chiar dacă nu mai au bonul fiscal, scrie bzc.ro.

Pe avertizările afișate în magazine, sub titlul ”Informare clienți”, apare avertismentul conform căruia “Tableta cu fulgi de nuca de cocos, 100 de grame, cu următorul termen de valabilitate 13.08.2014” este posibil să fie contaminată cu salmonella.

Alerta la Lidl Cluj a pornit după ce producătorul produsului respectiv a rechemat în mod voluntar de la vânzare ”Tableta cu fulgi de nucă de cocos”, din cauza suspiciunii că ar putea fi contaminată microbiologic cu salmonella.

WP_20140501_001

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More