Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Produsele pirotehnice în vizorul polițiștilor

0 350

În ultimele zile, polițiștii au descoperit peste 60 de mii de produse pirotehnice. 300 de astfel de materiale au fost descoperite în posesia unui elev de 12 ani.

În ultimele zile, polițiștii au făcut diverse controale pentru prevenirea și combaterea deținerii, comercializării și folosirii articolelor pirotehnice. Astfel la data de 20.12.2017 poliţiştii din cadrul Poliției Municipului Turda au depistat pe str. Gheorghe Lazăr, din Turda, un bărbat de 45 ani,  care oferea spre vanzare 460 bucăți  petarde. În urma perchezitiei autoturismului deținut de către acesta, poliţiştii au  găsit 60. 288 buc articole pirotehnice de diferite categorii. Bărbatul este acum cercetat penal pentru comiterea infractiunii referitoare la operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, prevazută şi pedepsită de Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive. Produsele  au fost ridicate în vederea confiscării.

În aceeași dată, în jurul orei 11: 37, poliţiştii Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 4 Poliţie, au fost sesizaţi de un cadru didactic despre faptul că în unitatea de învăţământ unii  elevi au asupra lor petarde. La fața locului, a fost identificat un elev, de 12 ani, din Cluj-Napoca, care avea asupra sa un număr de 300 de petarde, Clasa 1. În prezența mamei, poliţiştii au întocmit proces-verbal de constatare a contravenţiei, iar cele 300 de petarde  au fost ridicate în vederea confiscării.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More