Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Profesor de sport, încătușat în fața școlii

0 772

Un profesor de sport, condamnat la 4 luni cu suspendare, a fost încătușat de jandarmi chiar în fața școlii în care preda.

Un profesor de sport de la Școala Gimnazială „Enea Grapini”, din comuna Șanț, județul Bistrița-Năsăud, a fost încătușat de către jandarmi chiar în fața școlii.

Profesorul, condamnat la 4 luni cu suspendare pentru că a bătut mai mulţi elevi, a încercat să revină la cursuri, dar a fost împiedicat de părinţi să intre în şcoală. Cadrul didactic a căzut din nou pradă furiei și a început să înjure şi să-i ameninţe cu moartea pe oameni.

Scandalul a luat repede amploare şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor. Dascălul a fost dus la sediul poliţiei, unde a fost amendat cu 500 de lei, apoi eliberat.

Profesorul este unul cu istorie de altfel, căci, în 2018, a fost trimis în judecată pentru purtare abuzivă, după ce în 2017 a bătut un copil de 11 ani şi o adolescentă de 13, în aceeași zi.

Judecătorii l-au condamnat atunci la 4 luni de închisoare cu suspendare şi l-au obligat să presteze 30 de ore de muncă în folosul comunității.

În ciuda faptului că s-au deschis mai multe dosare penale pe numele său, acesta a scăpat de fiecare dată doar cu sancţiuni administrative. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More