Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Profi dezminte campania falsă din online privind oferirea de alimente gratuite în timpul pandemiei

0 284

Un mesaj fals care pretinde că magazinele Profi oferă alimente gratuite în valoare de 250 de lei pe perioada pandemiei circulă în prezent pe reţelele de socializare şi pe WhatsApp, informează vineri compania.

„În prezent, circulă pe reţelele de socializare şi pe WhatsApp un mesaj fals care anunţă că Profi oferă alimente gratuite ‘în valoare de 250 de LEU pentru toată lumea pentru a sprijini naţiunea în timpul epidemiei’. De la declanşarea pandemiei, Profi a făcut numeroase donaţii, dar acest anunţ înşelător, cu greşeli de gramatică şi potenţial dăunător, nu ne aparţine, foloseşte numele Profi în mod ilegal şi de aceea invităm lumea să nu se lase indusă în eroare de conţinutul lui”, se menţionează într-un comunicat al Profi.

Compania recomandă clienţilor să urmărească doar informaţiile autentice despre ofertele Profi, din reclamele radio şi tv, de pe site-ul oficial www.profi.ro, de pe contul oficial Facebook.com/Profi.ro/, urmărind posterele, folderele şi mesajele radio din magazine sau solicitându-le la adresa de email contact@profi.ro.

„Fie că este vorba de vânzări, promoţii sau de campanii de responsabilitate socială organizate împreună cu ONG-uri cunoscute şi cu voluntarii acestora, activitatea Profi este transparent prezentată la sursele menţionate”, se mai spune în comunicat. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More