Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Profil schițat al ucigașului fetiței de 5 ani din Baia Mare

0 3.452

Cazul fetiței violate și ucise într-un cartier mărginaș al municipiului Baia Mare pare a fi din ce în ce mai complicat. Anchetatorii au reușit să încropească un eventual profil al ucigașului.

Cazul fetiței violate și ucise pe data de 30 aprilie 2018 pare a fi din ce în ce mai complicat. Deși au avut loc sute de audieri anchetatorii nu au reușit să ajungă la făptașul acestei crime odioase. Totuși aceștia au ajuns la un oarecare profil al criminalului, un profil schițat din care reiese că agresorul nu ar fi avut o forță prea mare.

Conform ziarului adevărul.ro anchetatorii au declarat că probele adunate nu corespund cu nimic din ceea ce se află în bazele de date. De asemenea, multe dintre pistele de anchetă au fost eliminate, inclusiv cea a băiatului de 14 ani, bănuit de crimă, dar care s-a înecat în râul Lăpuș.

„Probele comparate cu cele din bazele naţionale şi internaţionale nu au corespuns niciuna, până acum. Acele persoane sunt acum excluse. Profilul ADN-ului recoltat de pe piatra cu care a fost ucisă fetiţa nu corespunde cu ceea ce se află în bazele de date. Din acest motiv s-au audiat sute de persoane şi se audiază în continuare şi s-a recoltat probe de la aceste persoane, pentru a se putea compara cu profilul ADN existent pe piatra respectivă. Din păcate, până la acest moment nu am găsit nimic care să ne ducă pe o pistă, dimpotrivă, au fost excluse nişte piste”, afirmă surse citate în adevărul.ro.

De altfel, examinările ce s-au făcut pe trupul fetiței au pus în lumină faptul că atacatorul are aptitudini fizice nedezvoltate, iar crima în sine ar fi fost făcută în mod instinctual. „Într-adevăr, este oarecum atipic modul în care a fost produsă crima, pentru că pare a fi o reacţie instinctuală, dar asta nu putem şti cu certitudine, până când nu o vom afla autorul”, au mai afirmat anchetatorii.

Pentru mai multe informații despre acest caz puteți să citiți aici.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More