Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prognoza meteo de Paști și în Săptămâna Luminată

0 54

vremea-meteo-innorat-ploi

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza meteo pentru intervalul 14 – 27 aprilie 2014. 

În Transilvania, vremea se va răci accentuat în primele zile, când mediile valorilor termice diurne se vor încadra între 8 și 11 grade, apoi va reveni la normalul termic al perioadei. Pe parcursul celor două săptămâni, media temperaturilor minime se va menține ușor pozitivă, între 1 și 4 grade, iar diferențele de la o noapte la alta sunt nesemnificative. Va ploua pe arii relativ extinse în cea mai mare parte a intervalului, iar în 16 aprilie ploile vor fi moderate cantitativ și în depresiuni sunt posibile precipitații mixte. Cantități mai mari de apă sunt așteptate și în zilele de 18 și 22 aprilie.

În Maramureș, în prima săptămână vor exista variații de temperatură, îndeosebi în primele zile, când mediile temperaturilor maxime scad de la 15 grade la 11 grade, apoi cresc din nou spre 16 grade. În a doua săptămână vremea se menține ușor mai caldă decât ar fi normal în a treia decadă a lunii aprilie. Asemănător, media temperaturilor minime va scădea de la 4 grade pe 15 aprilie până la un grad în 16 aprilie, apoi tendința va fi de creștere, spre temperaturi medii nocturne în jurul valorii de 6 grade. În noaptea de 14 spre 15 aprilie, pe arii extinse vor fi ploi mai însemnate cantitativ, apoi probabilitatea de apariție a ploilor se menține ridicată, însă acestea vor fi slabe și se vor semnala pe spații mai restrânse.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More