Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prognoza meteo. Nu scăpăm de ger prea curând

0 182

Vremea deosebit de rece din aceste zile nu trece cu una cu două, chiar dacă cerul va fi mai mult senin și vom avea parte de soare.

Miercuri vremea va fi rece, chiar deosebit de rece dimineaţa. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei, dar probabilitatea pentru precipitaţii va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, mai ales pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 şi 6 grade.

Joi vremea se va menține rece, deosebit de rece dimineața. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -1 …0 grade în depresiuni și 7 grade la Reşiţa. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, Izolat se va semnala ceață.

Vineri valorile termice vor marca o creștere față de joi, dar vremea se va menține rece mai ales în primele ore ale zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 1…2 grade în centrul ţării și 12 grade la Reşita. Cerul va fi variabil. Izolat se va semnala ceață în zonele joase de relief.

 Șansele de precipitații sunt reduse și zonale în următoarele zile. Ninsori am putea vedea doar la munte.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More