Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prognoza meteo pentru weekend. Temperaturi ridicate și cer senin

0 76

Astăzi, vremea se va încălzi ușor în cea mai mare parte a țării. În vest și nord-vest vor fi temporar înnorări și pe arii restrânse ploi slabe, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi variabil spre senin.

Vântul va avea intensificări, cu rafale ce pot depăși 55…60 km/h în Banat și 70…80 km/h pe crestele Carpaților Meridionali, însă local și la cote mai reduse și în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 12 și 22 de grade. Izolat se va forma ceață.

SÂMBĂTĂ vremea va fi caldă în regiunile intracarpatice și în general normală din punct de vedere termic în rest. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sud-vest și nord-vest unde pe arii restrânse va ploua slab.

Vântul va avea local și temporar intensificări, cu viteze mai mari pe creste, în special ale Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 23 de grade, cu cele mai mici pe litoral si cele mai mari, in regiunile intracarpatice, iar in estul Transilvaniei vor fi condiții de brumă.

DUMINICĂ, vremea va fi caldă în vest și nord-vest și în general normală termic în celelalte regiuni. Cerul va fi temporar noros și va ploua local în jumătatea de sud și pe arii restrânse în restul țării.

Vântul va avea local intensificări, cu precădere în Banat, Dobrogea, Moldova și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 12…13 grade pe litoral și 23…24 de grade in Campia de Vest.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More