Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Program special al localurilor din Dej pentru Ziua Femeii

0 274

ziua femeii 8martie dej

Dacă sunteți în pană de idei și nu știți ce cadou să faceți iubitelor și soțiilor voastre, sau dacă sunteți femei singure care nu au un program special de 8 Martie, Someșeanul.ro vă face câteva recomandări.

Pe lângă cadourile mai mult sau mai puțin scumpe, o ieșire în oraș în ziua de 8 Martie este întotdeauna o soluție apreciată. Indiferent că vă doriți o cină romantică într-un cadru discret sau o petrecere cu prietenii și zeci de alți invitați alături, o ieșire la restaurant nu poate să dea greș.

Câteva localuri din Dej au pregătit un program special pentru Ziua Femeii, cu meniuri ce cuprind bucate alese, muzică bună și distracția garantată.

Astfel, Restaurantul Dacia din Dej a pregătit un program special de Ziua Femeii în 7 martie cu un meniu special (la prețul de 80 de lei/persoană), muzica și voia bună fiind asigurate de Felix Gălan și DJ Milu.

ziua femeii dacia dej

La restaurantul Grand Master, DJ Răzvan și solistul Claudiu Moldovan vor întreține atmosfera de petrecere, iar meniul costă 50 de lei/persoană.

ziua femeii grand master dej

 

Cu o ambianță plăcută și un meniu îmbietor, alcătuit de preparate speciale vă așteaptă în 7 și 8 martie și restaurantul Black Tulip.

Black Tulip Dej Ziua Femeii

Pentru tinerii pasionați de distracție fără inhibiții, Clubul Vogue din Dej are printre surprize sâmbătă seara și un show de streaptease ”Vallo Boys”, iar fetele primesc șampanie din partea casei de ziua lor. Biletul de intrare costă doar 15 lei.

Streaptease Vallo Boys Vogue Dej

 

Localurile Casa de Piatră și Black&White pregătesc și ele sâmbătă seara programe speciale cu ocazia Zilei Femeii, doamnele și domnișoarele având intrarea gratuită și shot-uri din partea casei pentru fete.

Casa de piatra dej ziua femeii

 

Cu astfel de oferte nu aveți cum să dați greș. Așa că, domnilor, nu mai așteptați și faceți rezervări. Dar nu uitați și de buchetul de flori, care nu trebuie să lipsească.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More