Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Program special de lucru la Evidența Persoanelor Dej, cu ocazia alegerilor

0 111

Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Dej va avea un program special de lucru cu publicul, cu ocazia alegerilor parlamentare  pentru Senat și Camera Deputaților din 11 decembrie.

Potrivit unui comunicat remis pe adresa redacției, angajații Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Dej vor fi la muncă și în zilele de weekend la finalul acestei săptămâni.

”În vederea asigurării stării de legalitate a cetăţenilor şi a condiţiilor necesare exercitării dreptului de vot prin eliberarea actelor de identitate respectând prevederile legale, şi în mod special pentru cetăţenii care nu deţin astfel de documente ori sunt titulari ai unor acte de identitate cu termen de valabilitate expirat, în preziua şi în ziua desfăşurării alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din data de 11.12.2016, respectiv 10.12.2016 şi 11.12.2016 Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Dej va deservi cetăţenii după următorul program:

PROGRAM SPECIAL DE LUCRU CU PUBLICUL

SÂMBĂTĂ 10.12.2016 >>>> 8,00 – 16,00

DUMINICĂ 11.12.2016 >>>> 8,00 – 21,00

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More