Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Programul final la Zilele Dejului 2016 – Ce artiști urcă pe scenă

0 272

Începând de vineri seara și până duminică Piața Bobâlna din centrul orașului va fi din nou animată, pe parcursul desfășurării unei noi ediții a Zilelor Municipiului Dej și a Festivalului ”SAMVS”.

Primăria Municipiului Dej, organizează în perioada 22-24 iulie manifestările tradiționale: Zilele Dejului şi Festivalul „Samvs”, care vor fi marcate de activități cultural artistice pentru toate vârstele, 2 zile fiind dedicate muzicii ușoare și una cântecului și jocului popular.

Prima zi din cadrul manifestărilor va fi marcată de  Expoziţia de pictură, grafică şi sculptură a artiştilor plastici dejeni la Galeria de Artă Dej iar seara de la ora 19:30 în Piaţa Bobâlna se va desfăşura prima seară de tineret , în care pe scenă vor urca Andreea Socaci, Kiddy, Knock Out, Senpai, M.o.s.s.a.d. şi va fi încheiată de Vescan şi BUG Mafia.

Programul de sărbătoare va continua  sâmbătă, de la ora 10: 00 , cu sesiunea de comunicări științifice “Cultura Populară Someșană” iar de la ora 12:00, tradiționalele “Nunți de aur “.

Ziua de sâmbătă continuă în Piaţa Bobâlna de la ora 16:00 cu spectacole de karate, dans modern, de societate, si recitaluri de muzică pop, folk şi rock, protagonişti fiind Clubul „Budokan Ryu” Dej, trupa „Jaars, Clubul Latino Angels, trupa „Hross,  ReBeLe, trupa „Delir”, Marin şi Petra Grad, trupa „Black Out”, Diana Moceanu-Bucşa, duetul „L&M”, trupa „Mist”.

De la ora 21:00, vor susține concerte: Alina Eremia, Jo, Randi şi Voltaj.

Afis zilele dejului 2016

Ultima zi, cea de duminica, 24 iulie, dedicată Festivalului Culturii Populare Someșene „Samvs” debuteaza în Piața Bobâlna, la ora 14:00, cu un concert de fanfară, urmând ca de la ora 14:30 să se desfășoare un spectacol folkloric, protagoniști fiind renumite ansambluri de dansuri populare și îndrăgiți interpreți de muzică populară, seara festivalului încheindu-se cu recitaluri susținute de Ionuţ Fulea, Cornelia şi Lupu Rednic şi Cristian Pomohaci.

Zilele Dejului si Festivalul Culturii Populare Someșene „ Samvs” ediția a XXXIX-a, vor fi marcate duminică de un foc de artificii.

„ An de an în această perioadă sărbătorim zilele municipiului nostru. Este un eveniment nelipsit şi în acest an, dedicat tuturor dejenilor, vârstelor şi gusturilor. Este sărbătoarea noastră pe care vreau să o simţim împreună vineri, sâmbătă şi duminică, alături de copiii noştri talentaţi, de soliştii noştri şi de artişti renumiţi din ţară”, a declarat primarul Costan Morar.

Afis Samvs bun

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More