Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Programul Guvernamental ‘Start-Up Nation’ prezentat luni la Bistrița

0 94

Luni 15 mai de la ora 18:00 la Centrul Cultural ‘Dacia’ va fi lansat în județul Bistrița-Năsăud programul ‘Start-Up Nation’. Invitați, inițiatorii programului, Secretarul de Stat pentru IMM-uri Ilan Laufer și Secretarul de Stat Adrian Mlădinoiu.

Start-up Nation — Romania se adresează tinerilor cetățeni români cu vârsta minimă de 18 ani, care doresc să își înființeze o companie și care vor fi motivați să rămână în țară și să desfășoare activități de antreprenoriat, fapt ce va contribui la crearea de noi locuri de muncă.

Programul Start-up Nation Romania, permite finanțări de până la 200.000 de mii de lei pentru companiile nou înființate care vor menține minim un angajat timp de doi ani de zile.

Cu un buget de 1.713.798.000 lei, programul se finanțează din fonduri de la bugetul statului și din fonduri europene, având ca obiectiv principal stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii, îmbunătățirea performanțelor economice ale start-ul-urilor, creșterea potențialului de accesare a surselor de finanțare si facilitatea accesului acestora la finanțare.

La eveniment vor participa liderii administrației publice locale, primari din județ și sunt invitați toți tinerii antrenori care au sau vor să îți dezvolte o afacere. De reținut faptul că la această întâlnire, cei interesați vor putea obține toate detaliile suplimentare direct din partea coordonatorilor proiectului guvernamental.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More