Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Programul lucrărilor la podurile de la ieșire din Dej

0 122

 

pod somes dej

Primăria Municipiului Dej anunță reluarea circulației pe ambele sensuri , la podul peste Someș, începând de astăzi, 22 septembrie, de la ora 12:00, ca urmare a finalizării pe un sens, a lucrărilor aferente amplasării rosturilor de dilatație.

Reluarea lucrărilor la pod, care va impune din nou restricții de circulație pe un sens, se va face marți, 23 septembrie, de la ora 17:00, iar intervenția se va face tot posibilul să fie finalizată până vineri, 26 septembrie, ora 07:00 , dacă condițiile meteorologice vor permite.

Lucrări de amplasare a rosturilor de dilatație vor demara la finalul săptămânii și la podul peste calea ferată. Astfel de sâmbătă, 27 septembrie, ora 8:00, vor începe lucrările pe un sens de circulație, urmând a fi finalizate până luni 29 septembrie, cu reluarea circulației.

De marți, 30 septembrie, ora 17:00, vor continua lucrările la podul peste calea ferată, pe celălalt sens și vor fi finalizate până joi, 2 octombrie.

„ Știm că este un tronson foarte circulat și că se crează disconfort în trafic, însă am încercat cât s-a putut urgentarea lucrărilor, s-a lucrat și în weekend, pentru dirijarea circulației au fost prezente în trafic cadre ale Poliției Rutiere și Locale, la intrările pe pod au fost amplasate semafoare, au fost instalate, la intersecția străzii 1 Mai cu strada Dumbrava Roșie, indicatoare cu ruta ocolitoare Mica- Sânmărghita- Braniște- Beclean, pentru conducătorii auto care au traseu spre Beclean și Bistrița, am discutat și am solicitat administrației din Beclean să direcționeze traficul pe ruta ocolitoare și am solicitat firmei să planifice lucrările astfel încât în zilele de marți și vineri să fie reluată circulația pe ambele sensuri. Este o lucrare necesară, iar pentru a nu o compromite este nevoie să se respecte pașii din punct de vedere tehnologic, respectiv tăierea structurii rutiere a podului, turnarea grinzii de beton și montarea elementelor de acoperire rosturi, intervenții care nu permit circulația pe sensul care se lucrează. Este o perioadă care va crea aglomerație în trafic însă facem apel la înțelegerea conducătorilor auto, până la finalizarea lucrărilor, atât de mult solicitate”, a declarat primarul Dejului, Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More