Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Programul pentru Zilele Dejului, aproape finalizat. Delia, 3SE, Gues Who și Anda Dimitriu, printre artiștii așteptați să urce pe scenă

0 76

someseanul-Zilele Dejului 2013 (15)

La sediul Primăriei Dej au avut loc azi discuții între factorii de decizie și reprezentanți ai presei locale cu privire la definitivarea programului Zilelor Municipiului Dej, ce se vor desfășura în perioada 24-26 iulie 2015.

În urma sondajului desfășurat în luna mai, atât în mediul online, cât și prin intermediul urnelor de vot amplasate în acest scop, reprezentanții Primăriei au început negocierile cu trupele și artiștii aflați în topul preferințelor dejenilor.

Astfel, în urma discuțiilor cu artiștii sau agenții acestora, s-au purtat deja discuții și s-au stabilit câteva colaborări în funcție de ofertele primite, creionându-se deja un posibil program pentru zilele de sărbătoare ale municipiului Dej.

Pentru seara de vineri, reprezentanții primăriei au decis organizarea unui program cu artiști locali, printre cei care vor urca pe scenă putându-se afla trupa ”Mist”, Big City, Rattlejack, Atac verbal.

Seara de sâmbătă, tot una dedicată tineretului, i-ar putea avea pe scenă pe  Kiddy (Anexa 1), Blazon (Camuflaj) și Anda Dimitriu (Vocea RomânieiGuess Who, 3 Sud Est și Delia. Pentru duminică, în cadrul Zilelor Municipiului Dej, este programat, ca de obicei, Festivalul SAMVS.

Deocamdată, programul nu a fost finalizat în totalitate, organizatorii fiind în discuții avansate cu artiștii amintiți, astfel, că până la finalizarea negocierilor și semnarea contractelor pot apărea mici modificări.

VEDEȚI AICI PROGRAMUL COMPLET FINAL AL ZILELOR MUNICIPIULUI DEJ

Conform primarului Costan Morar, suma totală de organizare a programului zilelor de vineri și sâmbătă se ridică la aproximativ 17.000 de euro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More