Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Programul RABLA: Guvernul alocă încă 20.000 de tichete pentru cei care vor să-şi cumpere maşini noi

0 122

Guvernul a decis să repornească programul Rabla! Alți 20 de mii de români vor putea să obţină tichetul pentru o maşină nouă.

Începând de săptămâna viitoare, cei care doresc să se înscrie în program se pot prezenta la dealerii parte din program cu actul de proprietate, copie legalizată după certificatul de înmatriculare, dar şi un certificat fiscal, iar de acolo vor fi trimişi mai departe la un colector autorizat, pentru casare, de unde pot obţine voucherul rabla.

În total, Guvernul a alocat 135 milioane de lei pentru suplimentarea programului. Valoarea voucherului a rămas aceeaşi, 6500 de lei pentru casarea unui auto mai vechi de opt ani şi înlocuirea lui cu unul nou, iar pentru cei care aleg să-şi cumpere o maşină cu propulsie hibrid de exemplu, bonusul poate ajunge până la 9.500 de lei.

După radiere, proprietarul are la dispoziţie 120 de zile pentru a-şi achiziţiona un autoturism nou şi se poate prezenta la comercianţi pentru a consulta oferta.

Anul acesta, numărul primelor de casare acordate de stat este mult mai mare decât anul trecut, 55000 în total, iar guvernanţii ne asigură că, la nevoie, Rabla Clasic ar putea fi suplimentat din nou. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More