Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PREMIERĂ. Programul Zilelor Dejului 2014 – FOTO

3 87

watermarked-Program Zilele Dejului 2014 - 3

Dejul sărbătorește în acest an 800 de ani de atestare documentară, iar autoritățile locale au pregătit dejenilor o săptămână întreagă plină de manifestări dedicate acestui eveniment. 

Întreaga săptămână va fi marcată de activităţi cultural-artistice pentru toate vârstele. În cadrul ședinței ordinare pe luna iulie, consilierilor locali din Dej le-a fost înmânat astăzi programul celor 6 zile de sărbătoare.

Someșeanul.ro vă prezintă mai jos programul manifestărilor din săptămâna 22 iulie-27 iulie, săptămână în care sunt cuprinse și Zilele Municipiului Dej și Festivalul Culturii Populare Someșene ”SAMVS”, ajuns la ediția a XXXVII-a.

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Sorina Moldovan spune

    Tin sa va anunt ca suntem ” Trupa de Dans modern Magic Stars ” , si instructorul nostru de dans nu a fost niciodata Ioana Tarta , ci Szabo Maria 🙂 . Imi cer scuze in numele celor care v-au informat prost in legatura cu instructorul nostru .
    O zi buna sa aveti . 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More