Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Proiect: Sala Sporturilor Dej va purta numele profesorului Petru Stăvariu

0 321

Grupul consilierilor locali ai Partidului Național Liberal Dej a depus azi un proiect de hotărâre conform căruia Sala Sporturilor din Dej va primi denumirea ”Sala de Sport Petru Stăvariu”.

Redăm mai jos un pasaj din expunerea de motive care însoțește acest demers:

”Toți cei care l-au cunoscut și apreciat pe profesorul, dar mai ales pe omul Petre Stăvariu, îi poartă și astăzi un respect deosebit pentru munca și rezultatele acestuia și se înclină în fața unui adevărat monument de abnegație și devotament pentru profesia pe care a practicat-o cu atâta dragoste de-a lungul întregii vieți.

Pentru toate acestea, în semn de prețuire și admirație, ca recunoaștere a valorii umane și profesionale închinată Dejului și sportului dejean, căruia i-a adus numele dar mai ales renume în România și în Europa, propunem ca Sala Sporturilor din Dej să poarte numele de ”Sala de sport Petre Stăvariu.”

Considerăm că aceasta ar fi o măsură potrivită, pentru cinstirea memoriei unei mari personalități umane și profesionale cu care ne vom mândri, cel care a fost și va rămâne pentru totdeauna, prof. Petre Stăvariu.”, se arată în proiectul de hotărâre al consilierilor liberali.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More