Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Proiectil din al doilea război mondial descoperit în grădină

0 61

Un maramureșean a găsit în propria grădină un proiectil provenind din al doilea război mondial. Localnicul din Bocicoiu Mare a chemat imediat în sprijin pompierii.

Bărbatul s-a prezentat la sediul Detaşamentului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Sighetu Marmaţiei şi a sesizat faptul că, în timp ce efectua lucrări în grădina casei sale, a găsit un proiectil.

În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat un echipaj specializat din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş şi poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase care au constatat că este vorba despre un proiectil în stare avansată de degradare şi coroziune, fără focos şi încărcătură explozivă provenind din cel de-al doilea război mondial.

Proiectilul a fost ridicat de către reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş în vederea distrugerii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More