Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Proiectul de extindere a rețelei de distribuție energie electrică din Parcul Industrial s-a finalizat

0 58

anunt finalizare proiect arc parc

ANUNȚ DE FINALIZARE  A LUCRĂRILOR  PROIECTULUI

 

„EXTINDEREA REȚELELOR DE DISTRIBUȚIE ENERGIE ELECTRICĂ PE TERITORIUL PARCULUI INDUSTRIAL ARC PARC DEJ PENTRU DEZVOLTAREA, ÎN CONDIȚII DE SUSTENABILITATE, A UNOR ACTIVITĂȚI ECONOMICE NOI ȘI, ÎN ACELAȘI TIMP, CREAREA PREMIZELOR DEZVOLTĂRII ÎN CADRUL PARCULUI A UNEI CENTRALE DIN SURSE REGENERABILE SOLAR – FOTOVOLTAIC PRIN FACILITAREA ACCESULUI LA REȚEA”

SC ARC PARC INDUSTRIAL SRL, cu sediul în Municipiul Dej, Județul Cluj, Str. Henri Coandă Nr. 1, anunță  finalizarea lucrărilor proiectului „Extinderea rețelelor de distribuție energie electrică pe teritoriul parcului industrial Arc Parc Dej pentru dezvoltarea, în condiții de sustenabilitate, a unor activități economice noi și, în același timp, crearea premizelor dezvoltării în cadrul parcului a unei centrale din surse regenerabile solar – fotovoltaic prin facilitarea accesului la rețea”, proiect co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Economiei, în calitate de Organism Intermediar pentru Energie, în numele și pentru Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Sectorial ”Creșterea Competitivității Economice”.

Valoarea totală a proiectului a fost  de 1.587.403,67 lei ( inclusiv TVA), din care finanțare nerambursabilă  70% din valoarea eligibilă.

Proiectul s-a  implementat în localitatea Dej, Județul Cluj, Str. Henri Coandă, incinta Parcului Industrial „Arc Parc Industrial Dej”, pe o durată de 9 luni, începând cu data de 12.07.2013.

               Rezultatele proiectului au fost crearea în cadrul parcului industrial ARC PARC INDUSTRIAL DEJ de noi linii electrice și posturi de transformare cu scopul de a contribui pe de o parte la reducerea pierderilor de energie, evitarea situațiilor de criză și atingerea unor performanțe economice și standarde de calitate adecvate consumatorilor de energie electrică și pe de altă parte asigurarea premizelor pentru dezvoltarea centralei electrice solar fotovoltaice prin facilitarea accesului la rețeaua electrică.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More