Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Proiectul de modernizare a 25 de străzi din Dej se apropie de finalizare – FOTO

0 60

Primăria municipiului Dej se află în plin proces de implementare a proiectului de modernizare a 25 de străzi din municipiu, pe o lungime de 6,5 km, ultimele 11 străzi fiind în curs de finalizare.

Cu o valoare de  11 milioane lei, din care 70% reprezintă suma nerambursabilă primită de la Ministerul Dezvoltării,  iar 30% din bugetul local, investiţia demarată în anul 2014,  a fost finalizată pe străzile: Parcului, Petofi Sandor, Medgyes Lajos, Alexandru Szapos, Crișan, Gutinului, Mioriței, Aurel Vlaicu, Piața Lupeni, Mihai Eminescu, Petru Rareș şi Unirii (accesul spre cimitirul din Dealul Florilor), iar în această perioadă se lucrează pe străzile: Vlad Ţepeş, Pintea Viteazu, Al. Ioan Cuza, Călugăreni, Toamnei, Ciprian Porumbescu, Izlaz, Prieteniei, Tineretului, Podgoreni.

„Este al doilea mare proiect pe infrastructură supraterană, vizând reabilitarea carosabilului, amenajarea trotuarelor şi canalizarea pluvială, pe care îl implementăm şi care se apropie de final. Lucrările pe ultimele străzi din cadrul proiectului se află în curs de finalizare, exceptând strada Nichita Stănescu, unde în această perioadă se pozează conducta de apă, urmând ca ulterior şi această stradă să fie modernizată, tot în acest an”, a declarat primarul Costan Morar.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1207551905974241.1073742290.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More