Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Proiectul de modernizare a 23 de străzi din Dej, în linie dreaptă

0 60

primaru-costan-morar-dej

Proiectul, pe fonduri europene, de modernizare a 23 de străzi din municipiul Dej, se află în stadiul premergător semnării contractului de finanțare.

În acest sens un reprezentant al Ministerului Dezvoltării și Administrației Publice, a efectuat astăzi, împreună cu primarul municipiului Dej, Morar Costan, o vizită de lucru pentru verificarea corelării datelor proiectului cu cele din teren, înainte de semnarea contractului. Au fost parcurse, fiecare dintre cele 23 de străzi, prinse în proiect.

„Mă bucur că în urma ultimelor verificări realizate, concluzia a fost că proiectul a fost abordat cu maximă seriozitate, este conform cu realitățile și cerințele din teren și sunt convins că într-un timp cât mai scurt vom semna contractul de finanțare, astfel încât să organizăm licitația pentru implementarea unuia dintre cele mai mari proiecte pe infrastructură strazi, din Transilvania, un proiect atât de așteptat de dejeni”, declară primarul Municipiului Dej, Morar Costan.

 

Primar

  Morar Costan

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More