Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Proiectul privind realizarea, extinderea și modernizarea infrastructurii de distribuție a gazelor naturale pentru comuna Mica a fost aprobat

0 313

Ministerul Dezvoltării a aprobat primele 73 de proiecte pentru investiții în realizarea, extinderea și modernizarea infrastructurii de distribuție a gazelor naturale, finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Printre obiectivele de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” se numără și COMUNA MICA – Înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Mica, județul Cluj.

”Comuna noastră se află printre cele trei comune din județul Cluj care au primit finanțare în acest sens.

După mai bine de 3 ani de muncă la acest proiect, am ajuns să culegem și roadele implicării noastre.

Proiectele mari necesită timp, răbdare, încredere și unitate”, a spus primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Proiectul în valoare de 23.858.430,78 lei, constă în înființarea unui sistem de distribuție a gazelor naturale, lungimea rețelei fiind de 41,823 km.

”Mulțumesc întregii echipe și tuturor celor care au avut o contribuție în acest proiect, consilierilor locali și colegilor din Primăria Mica, și nu în ultimul rând doresc să mulțumesc tuturor cetățenilor comunei noastre care au crezut în mine, m-au susținut și au fost alături de mine”, a mai transmis Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More