Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Proiectul ”Șanse egale și respect în Municipiul Dej” a fost finalizat. Cursanții au avut azi examenul final – FOTO/VIDEO

0 73

finalizare proiect Sanse egale si respect in Dej (1)

În sala mare a Primăriei Dej a avut loc azi examenul final al cursanților participanți la proiectul ”Șanse egale și respect în Municipiul Dej”, prin intermediul căruia femeile domiciliate în Dej și aflate în căutarea unui loc de muncă, sau în șomaj ori inactive pe piața muncii, au fost recrutate pentru cursuri de ocupare și formare profesională în meseriile de bucătar, cofetar, patiser sau lucrător comercial.

Proiectul a fost realizat de Primăria Municipiul Dej în parteneriat cu S.C. TERRA NOVA GROUP S.R.L,  fiind cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Proiectul a constat în recrutarea femeilor domiciliate în Dej, aflate în căutarea unui loc de muncă, în şomaj si inactive pe piaţa muncii, pentru cursuri de ocupare și formare profesională în următoarele calificări acreditate CNFPA: bucătar, cofetar, patiser, lucrător comercial.

Toţi participanţii selectaţi, 184 de persoane, în special femei, au beneficiat pe durata cursurilor de o subvenţie între 1200 si 2400 de lei în funcţie de prezența la cursuri.

comunicat proiect sanse egale

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More