Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Proiectul „Școala și educația tinerilor”desfășurat la Gherla – FOTO

0 66

dezbatere elevi gherla 2

În cadrul proiectului educațional “Școala și educația tinerilor” , a avut loc prima activitate ce a constat într-o întâlnire la care au fost invitați să participe, alături de reprezentanți ai fiecarei școli din oraș, reprezentanți ai unor instituții care au parteneriate cu școlile din oraș: Poliția Municipală, AJOFM- Gherla, Serviciul Social din cadrul Primăriei Municipiului Gherla.

Scopul proiectului este prevenirea și reducerea absenteismului și abandonului școlar.

Proiectul este demarat de către grupul de voluntari IMPACT- BIG HAPPY FAMILY, din Liceul Teoretic “Petru Maior” și se bazează pe componenta de Advocacy.

Activitatea a cuprins : o scurtă prezentare a Fundației Noi Orizonturi și IMPACT la nivel internațional, național și proiectele realizate de voluntarii școlii; o prezentare a conceptului de “advocacy”; proiectul care a fost demarat , după care a urmat o dezbatere.

Va urma realizarea unor parteneriate în cadrul proiectului și activități începând din luna aprilie, cu sprijinul instituțiilor partenere școlilor.

dezbatere elevi gherla 1

Mai multe imagini AICI !

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More