Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Promisiuni pentru zălăuani. Centura ocolitoare a Zalăului, posibilă construcție din martie 2019

0 473

După un proiect blocat de încă acum 8 ani, directorul CNAIR a declarat într-o conferință de presă că lucrările la centura ocolitoare a Zalăului ar putea începe în martie 2019.

Directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, a declarat că lucrările la centura ocolitoare a municipiului Zalău ar putea fi demarate în martie 2019. Proiectul a fost blocat în urmă cu 8 ani și ar fi trebuit să fie finalizat în septembrie 2018.

„Referitor la centura Zalăului există contract pentru proiectare, atât studiul tehnic, cât şi faza de proiect tehnic, plus detalii de execuţie, adică este un pachet complet. (…) El trebuia fie finalizat în septembrie 2018, conform contractului, însă din cauza unor probleme speciale pe care le aduce acel poligon de tragere, probabil se va întârzia o lună de zile” a declarat Narcis Neaga.

De asemenea acesta a afirmat că, teoretic, lucrările la centura ocolitoare a Zălăului ar trebui să înceapă undeva în martie 2019 dacă toate lucrările vor merge conform graficului discutat și asumat.

„Dacă lucrările merg conform graficului pe care l-am discutat şi ni l-am asumat, undeva în octombrie vom avea proiectul tehnic, undeva la anul, în martie, teoretic ar trebui să înceapă lucrurile, pe perioada de iarnă urmând a se desfăşura procedurile de achiziţie publică pentru constructor” a concluzionat Narcis Neaga.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More