Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Propunere PNL – Impozitarea pensiilor speciale cu până la 95%

0 418

Reprezentanți ai PNL au depus un amendament prin care se propune impozitarea progresivă a pensiilor speciale. Banii rezultați vor merge spre câmpul medical.

Liderul deputaților liberali, Florin Roman, și cel al senatorilor liberali, au depus un amendament la OUG 29/2020 prin intermediul căruia se vizează impozitarea cu 10% a pensiilor speciale între 2001-4000 lei, cu 60% a pensiilor speciale cuprinse între 4001-7000 lei și cu 95% a pensiilor speciale care depășesc cuantumul de 7000 lei.

Potrivit celor de la Digi 24, economiile rezultate din impozitarea pensiilor speciale vor merge pentru achiziționarea de aparatură medicală, echipamente și materiale sanitare, dar și pentru stimularea financiară a personalului aflat în prima linie a războiului cu epidemia de coronavirus, medici, asistenți, polițiști, armata, jandarmi, pompieri, ambulanțieri, biologi și bio-chimiști, personal de triaj, de la IGSU sau funcționari ai serviciilor sociale din primării, care asigură alimentele și medicamentele necesare la domiciliu pentru vârstnici.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More