Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prost să fii, noroc că ești. Și-a tăiat gâtul, apoi venele, apoi s-a aruncat de pe pod, dar n-a murit

0 74

femeie din gherla a incercat iar sa se sinucida

Speriat de moarte de faptul că a descoperit că suferă de hepatita C, un clujean a ales să-și încheie socotelile cu viața. Bărbatul a încercat să se sinucidă în trei moduri, dar la final tot el a sunat la ambulanță pentru a fi salvat.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din localitatea Moldovenești, județul Cluj, a încercat să se omoare după ce a fost diagnosticat cu hepatita C, crezând că este o boală mortală, de care nu mai scapă.

Măcinat de disperare că boala-i va aduce sfârșitul, bărbatul a ales să-și pună capăt zilelor. Mai întâi și-a secționat gâtul cu un ciob de sticlă pe care l-a găsit pe stradă. Apoi, cu același ciob și-a tăiat venele de la o mână. La final, ca tragedia să fie completă, s-a aruncat de pe un pod în râul Arieș. Cu toate acestea nu a murit, ba mai mult, văzând că încă este în viață, bărbatul a cerut ajutor să fie salvat.

Cu ultimele puteri și-a scos telefonul și a sunat la 112, cerând disperat ajutor.

O ambulanţă s-a deplasat la locul indicat de bărbat. Medicii de pe echipaj i-au acordat primul ajutor rănitului,  până la sosirea pompierilor, care l-au scos din albia râului Arieş, informează Ziarul Clujean.

Clujeanul a fost transportat în stare gravă la spital. El a pierdut mult sânge, spun medicii.

“Pacientul şi-a provocat plăgi prin tăiere cu armă albă (ciob de sticlă) la nivelul gâtului şi a unui membru superior. Rănile erau grave, acesta a fost operat de urgenţă. Bărbatul a suferit şi  mai multe contuzii, dar acum este  în stare  stabilă”, au declarat pentru ZiarulClujean.ro, medicii care se ocupă de bărbat.

Conform sursei citate, bărbatul va fi transferat la secția de Psihiatrie după ce își va reveni în urma operațiilor chirurgicale.

FOTO: Arhivă Someșeanul.ro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More