Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prostituție la hotel. Administratorul unității a fost arestat preventiv

0 253

În urma unor investigații demarate la data de 19 noiembrie, administratorul hotelului, în care s-ar fi desfășurat acte de proxenetism, a fost arestat preventiv.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud a dat opiniei publice un nou comunicat de presă privind cazul de proxenetism din municipiul Bistrița. Reamintim faptul că la data de 19 noiembrie polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu și au efectuat cercetări într-un dosar penal întocmit pentru comiterea infracțiunii de proxenetism.

Astfel, ieri, 20 noiembrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrița a dispus măsura preventivă a arestării preventive pentru 30 de zile față de bărbatul cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism și măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de femeie, cercetată pentru aceeași faptă. Bărbatul este administratorul hotelului, iar femeia a ocupat funcția de director în aceeași unitate de cazare.

Totodată, în ceea ce privește persoana juridică, magistrații au dispus luarea măsurilor preventive a interzicerii inițierii ori, după caz, suspendarea procedurii de dizolvare sau lichidare a persoanei juridice, respectiv a interzicerii unor operațiuni patrimoniale, susceptibile de a antrena diminuarea activului patrimonial sau insolvența persoanei juridice și o cauțiune în valoare de 50.000 lei în vederea garantării executării măsurilor preventive, a mai transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Mai multe informații găsiți în articolul de mai jos.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More