Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Protest al taximetriștilor în Zalău. Restricții de circulație în zona centrală

0 123

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) Filiala Județului Sălaj și Camera Națională a Taximetriștilor din România (CNTR) Filiala Județului Sălaj organizeză miting de protest în data de 13 februarie 2019, între orele 09.00 – 11.00, cu participarea a cca. 200 de taxiuri.

Scopul adunării publice are ca scop un protest împotriva pirateriei din transporturile rutiere și se va desfășura pe sectorul de drum public B-dul. Mihai Viteazu de la benzinăria Mol până în Piața Iuliu Maniu – Primăria municipiului Zalău.

În acest sens circulația rutieră va fi restricționată pe o singură bandă a sensului de mers pe traseul B-dul. Mihai Viteazu de la benzinăria Mol până în Piața Iuliu Maniu – Primăria Municipiului Zalău, în data de 13 februarie 2019, între orele 09.00 -11.00. Dispersarea se va efectua pe Str. Corneliu Coposu, Str. 22 Decembrie 1989 și Str. Gheorghe Doja.

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță, în mod pașnic și civilizat a acțiunii, organizatorii împreună cu Poliția municipiului Zalău și Inspectoratul de Jandarmi al județului Sălaj vor lua măsurile ce se impun, astfel încât, să nu stânjenească circulația rutieră și cea pietonală în zona adiacentă desfășurării manifestației.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More