Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Protest: Trupa Talisman cântă pentru a patra oară la Zilele Becleanului

1 54

protest talisman beclean

Organizatorii Zilelor orașului Beclean au o obsesie cu trupa Talisman, cea care duminică va cânta pentru a patra oară în orașul bistrițean în cadrul sărbătorilor orașului.

Se vede treaba că la Beclean, când se organizează lista cu cei care vor urca pe scenă la zilele orașului, formația Talisman este trecută automat în program.

Sătui să vadă că an de an Talisman le cântă dar nu-i încântă, câțiva beclenari s-au decis să ia măsuri. Nu doar că le-au zis celor de la Talisman să nu vină la Beclean, ba chiar le-au promis că le plătesc ”onorariul” doar să nu-și facă apariția la zilele oraulșui.

Iată cum arată mesajul pe care cei care administrează contul Beclean pe Someș l-au postat pe pagina oficială de Facebook a celor de la Talisman

„Apel umanitar!!!

Va rugam, nu veniti la Beclean!! N-am putea suporta chinul suprem: bere de proasta calitate, mititei stricati si muzica voastra. Fara suparare. Strangem noi bani si va platim. Cat de greu poate fi sa adunam 180 lei?! Sunati si voi si spuneti ca ati avut pană, sau ceva.

Multumim anticipat.

Nu ramanem datori.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. calin spune

    :)))))))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More