Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Protestele continuă la Cluj-Napoca față de modificările legilor justiției

0 145

Aproximativ 500 de clujeni au protestat, duminică seară, în centrul oraşului, faţă de legile Justiţiei şi faţă de Guvern.

Protestatarii au adus, ca de obicei, pancarte sub formă de mână cu mesajul ‘Toţi pentru justiţie’, precum şi altele pe care au scris ‘PSD, ciuma roşie’, ‘Ignoranţa ucide democraţia, libertatea, speranţa’ sau ‘În democraţie, hoţii stau la puşcărie’, dar şi un banner cu mesajul ‘Uniţi salvăm toată România’.

Unul dintre organizatorii protestului, care a vorbit la portavoce, şi-a exprimat speranţa că participarea clujenilor la evenimentul programat pentru 20 ianuarie la Bucureşti va fi numeroasă şi a propus câteva măsuri organizatorice pentru ca cei care doresc să ajungă la mitingul din Capitală.

Ulterior, s-a iscat un incident între persoanele care foloseau portavocea ca să comunice cu mulţimea, comunicatorii având mesaje diferite, informează Agerpres

Astfel, un al doilea manifestant cu portavoce a spus că nu trebuie protestat la adresa unui partid anume şi i-a îndemnat pe oameni să acceseze site-ul pe care îl conduce pentru a citi acolo măsurile pe care le propune.

Alţii din mulţime l-au contrazis şi au spus că nu doresc să crediteze o persoană pe care au văzut-o la manifestaţii doar din când în când, iar cel cu portavocea i-a acuzat la rândul său că reprezintă interesele USR.

După acest incident, protestatarii au pornit în marşul obişnuit către cartierul Mărăşti. Protestul ar urma să se încheie în jurul orei 21,00.

Sursa: Agerpres

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More