Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Protopopiatul Ortodox Bistrița organizează a doua ediție a Procesiunii de Florii

0 36

Protopopiatul Ortodox Bistrița invită credincioșii să participe la a doua ediție a Procesiunii de Florii.

Manifestarea religioasă va avea loc, cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, în sâmbăta de Florii, începând cu orele 18,  la biserica cu hramul ”Sf Trei Ierarhi ” de pe strada A. Odobescu, unde  Înaltpreasfințitul va binecuvânta ramurile de salcie care vor fi oferite credincioșilor.

Procesiunea religioasă se va desfășura pe următorul traseu: str. A.Odobescu, Bulevardul Republicii, P-ța Petru Rares, P-ța Unirii – Protopopiatul Ortodox,  unde la biserica de la ”Corona”,  se va oficia la orele 19 slujba Vecerniei.

Această manifestare duhovnicească ne aduce aminte de drumul pe care l-a parcurs Mântuitorul nostru Iisus Hristos din Betania la Ierusalim, înainte cu o săptămână de Patimile și Învierea Sa din morți.

Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei va fi însoțit de preoți, diaconi, călugări și mulțime mare de credincioși cu ramuri de salcie în mâini.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More