Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Provident se asigura ca orice imprumut rapid este acordat in mod responsabil!

0 183

In ziua de azi, datorita aparitiei si dezvoltarii institutiilor financiare nebancare, poti obtine un imprumut rapid mult mai simplu decat daca ai apela la o banca. Intr-adevar, IFN-urile dispun de conditii mai accesibile in ceea ce priveste acordarea de credite, de cele mai multe ori intr-un timp mult mai scurt. Cu toate acestea, atunci cand te orientezi catre o astfel de institutie, trebuie sa analizezi situatia ta financiara in perspectiva. Adica, in mod responsabil. Provident face acest lucru in locul tau.

Fondata in anul 2006, Provident Financial Romania este o institutie financiara nebancara, inregistrata in Registrul Special al Bancii Nationale a Romaniei. Pana in prezent, compania a deservit peste 1 milion de clienti unici in tara, in ceea ce priveste obtinerea unui imprumut rapid fara riscuri!

Provident intelege cu adevarat nevoile tale

Vorbim de o institutie ce se adreseaza romanilor care doresc un imprumut rapid pe termen scurt sau mediu, cu valoarea cuprinsa intre 500 si 20.000 Lei. In general, banii sunt folositi pentru nevoi personale, cum ar fi renovarea locuintei, acoperirea unor costuri necesare educatiei sau sanatatii, precum si diverse cheltuieli neprevazute.

Pentru a intelege pe deplin nevoile si cerintele publicului vizat, deseori reprezentantii de vanzari din cadrul Provident fac parte chiar din comunitatile de clienti pe care compania ii deserveste. Astfel, acestia au cunostinte despre problemele, nevoile si posibilitatile de indatorare ale clientilor, acest aspect fiind primul pas in crearea ofertei potrivite. Compania reuseste astfel sa raspunda cu exactitate si seriozitate cerintelor publicului sau.

Evaluare obiectiva si transparenta in contracte

Urmatorul pas consta in evaluarea fiecarei solicitari intr-un mod realist, astfel incat niciun imprumut rapid sa nu produca un dezechilibru financiar. Provident are o abordare responsabila si isi propune sa acorde imprumuturi clientilor care pot restitui banii fara a intampina dificultati financiare. Drept urmare, unele cereri de creditare care nu corespund principiilor promovate de companie nu pot fi aprobate, din considerente de prevenire a unor eventuale riscuri.

Mai mult, pentru ca orice roman care apeleaza la Provident sa fie 100% confortabil cu imprumutul contractat, reprezentantii companiei indruma in unele cazuri clientii sa imprumute mai putin decat suma maxima disponibila in urma evaluarii. Iar pentru a facilita buna intelegere si a cladi o relatie de incredere bazata pe transparenta, limbajul folosit in toate documentele contractuale este simplu si usor de inteles, evitandu-se astfel orice interpretare gresita.

Pentru a preveni situatiile de supra-indatorare, iar rata saptamanala/lunara sa nu creeze un dezechilibru pentru client, compania se bazeaza pe sisteme robuste de evaluare a solicitarilor de creditare.

Gestionarea imprumutului la domiciliu

Optional, pentru un imprumut rapid si eficient in adevaratul sens al cuvantului, Provident a creat special pentru tine serviciul auxiliar de gestionare a creditului la domiciliu. Acest lucru inseamna ca un reprezentant se va deplasa acasa la tine pentru a-ti inmana banii in maximum 48 de ore. Ulterior, el te va vizita saptamanal sau lunar pentru plata ratelor fixe. In felul acesta, vei fi scutit de o grija in plus. Pentru mai multe detalii, aceeseaza site-ul Provident!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More