Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Provocare: Acțiune de plantare copaci în zona Parcului Balnear Toroc Dej

1 99

Într-o perioadă în care tăierile abuzive de copaci sunt la ordinea zilei, iar mafia pădurilor își crește în continuare afacerile în detrimentul mediului înconjurător, un grup de tineri a decis să ia atitudine și să lanseze o provocare pentru dejeni: o acțiune de plantare de copaci.

Activitatea, lansată de Organizația Tineretului Național Liberal Dej, nu se vrea a fi o acțiune cu scop politic electoral, ci o dovadă de dragoste față de natură, de grijă față de mediul înconjurător, care suferă din greu în ultima perioadă din cauza defrișărilor nesimțite care au loc.

Tinerii liberali îi invită, așadar, pe toți dejenii care le împărtășesc sentimentele față de grija acordată naturii, indiferent de apartenența politică, să ia parte la această acțiune de plantare de copaci, care se desfășoară sub titulatura ”Mai mulți copaci, un aer mai curat”. Prin acest demers, tinerii liberali din Dej doresc ca zona dealului Toroc să fie umbrită de cât mai mulți copăcei, plantați chiar de dejeni cu mâinile lor.

Acțiunea va demara sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 13, la intrarea în Parcul Balnear Toroc.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. claudiu spune

    apolitic sustii tu ,dar pomenesti partidul respectiv de mai multe ori.oricum pe terenul respectiv nu se pot dezvolta copacii,solul are salinitate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More