Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Proxenet din Sălaj, plasa fete de 18 și 22 de ani în diverse județe, printre care și Bistrița-Năsăud

0 2.571

Un bărbat din județul Sălaj a fost reținut alături de o altă persoană din Buzău. Ambii sunt acuzați de proxenetism în formă continuată.

Un bărbat de 27 de ani din Buzău și unul de 27 de ani din Sălaj au fost reținuți ieri pentru proxenetism. Cei doi sunt acuzați că ar fi plasat fete cu vârstele cuprinse între 18 și 22 de ani, pentru a întreține raporturi sexuale contra cost în diverse hoteluri și apartamente private în regim hotelier, aflate în diverse județe, printre care și Bistrița-Năsăud.

Bărbatul din Sălaj se pare că s-ar fi ocupat de problema cazării fetelor. „Din probatoriul administrat, poliţiştii au stabilit  că bărbatul din Sălaj se ocupa de partea de cazare, iar cel din Buzău de transport. Sumele de bani oferite de clienţi victimelor, respectiv banii încasaţi de proxeneţi de pe urma serviciilor prestate de victime, urmează a fi stabilite pe parcursul cercetărilor”, au declarat reprezentanții IPJ Sălaj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More